StoryEditorOCM
Hajdukizjave aktera

Gustafsson: Ovo je zasigurno veliko razočaranje, ali idemo dalje, lijepo će biti vratiti se u Split nastaviti s treninzima

Piše S.A.
7. srpnja 2021. - 22:38

Nakon bolnog poraza od Celja Jens Gustafsson je kazao:

- Ovo je zasigurno veliko razočaranje, ovo je kraj priprema, imamo još novu utakmicu, tražio sam da ostanu svih 90 minuta ovi momci danas. U četvrtak će igrati oni koji nisu danas. Idemo kući i pripremamo se za sezonu, za natjecanje, brzo to dolazi, lijepo će biti vratiti se u Split nastaviti s treninzima.

Jan Mlakar je kazao

- Sigurno da ne možemo biti zadovoljni s rezultatom, imali smo neke prilike na početku, već u prvoj minuti, sigurno bi bilo drugačije da smo zabili, ali to je nogomet. Imali smo neke prilike koje smo trebali bolje realizirat, a oni su dali dva eurogola, tako se prelomila utakmica. Celje je dobilo sad puno novih igrača, radi se neka nova priča, vole igrat brzo, mlada su ekipa koja nije loša. Bila je sparina, bilo je vruće prvo poluvrijeme, ali ne smijemo tražit alibije i dobro je da se ovo dogodilo u pripremama, da možemo izvući najbolje stvari iz utakmice i popravit loše stvari. Ja sam napravio šest-sedam treninga dosad s ekipom i sigurno mi treba još neko vrijeme da se bolje upoznam s igračima. Što se fizički tiče, poslije tri dana već sam igrao utakmicu, dobro se osjećam, ali znam da to još nije to, što je potpuno normalno. S obzirom da sam tek osam dana na treninzima, bit će bolje i cilj je da budemo u formi kad najviše treba. Mi imamo deset dana do početka sezone i da budemo što bolji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 12:53