StoryEditorOCM
Hajdukveznjak bijelih

Filip Krovinović: ‘Ni u jednom trenutku nismo prestali vjerovati. Čestitke Dinamu na tituli‘

Piše T. B.
30. travnja 2023. - 21:52

Remi bez golova u derbiju s Dinamom, kojemu je to bilo dovoljno da matematički osigura naslov prvaka, prokomentirao je Filip Krovinović.

- Nažalost, nismo uspjeli dobiti današnju utakmicu. Htjeli smo, svi su mogli vidjeti htijenje, želju, borbu. Poništen nam je gol zbog malog zaleđa, to je danas tako u nogometu. Na kraju smo pokušavali dalje, imali smo neke prilike, imao je i Dinamo. Sad je to gotovo, okrećemo se novoj utakmici. Mogu samo izraziti čestitke mojim momcima na izrazitoj želji, izrazitoj borbi, ni u jednom trenutku nismo prestali vjerovati. Čestitke i Dinamu na osvojenom prvenstvu. Idemo dalje, čekamo novu utakmicu za tjedan dana.

Sljedeće nedjelje Hajduk gostuje kod Lokomotive u Kranjčevićevoj.

- Imamo još tri utakmice prije finala kupa. Bez obzira na sve, u idućoj utakmici idemo po sva tri boda, predstavljamo veliki klub i tako se trebamo i ponašati. Stoga, idemo se prvo dobro rekuperirati i onda u novi trening, pa tek onda nova utakmica s Lokomotivom, pa onda tek iduća, a onda ćemo o kupu kad za to dođe vrijeme.

Navijači su još jednom stvorili sjajnu atmosferu, nosili „bijele“ u pokušajima da dođu do pobjede.

- Kao i svaki put, veliko hvala navijačima. Bez njih ne bismo dogurali tamo gdje smo dogurali ove i prošle sezone, otkako sam došao. Nadam se samo da će i dalje dolaziti u ovolikom broju. Isto tako, očekujemo ih i u sljedećoj utakmici u Kranjčevićevoj, i u finalu kupa u Rijeci. Znamo da su tu uz nas, mi smo uz njih, vjerujemo, tu smo, ne damo se – zaključio je Krovinović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 12:31