StoryEditorOCM
Hajduktematska tribina

Druženje na Korčuli: DPH Korkyra u akciji 'Za sva vrimena'

Piše Dinko Oreb
5. ožujka 2018. - 10:41
kor00

Društvo prijatelja Hajduka Korkyra, u suradnji s udrugom Naš Hajduk održala je u klavir sali Doma kulture u Blatu tematsku tribinu, a kojoj su nazočili brojni prijatelji i navijači splitskog Hajduka sa cijeloga otoka Korčule.

Nakon što je Ivan Gavranić Cuco u ime domaćina pozdravio sve nazočne i predstavio goste iz Splita, član Upravnog odbora Udruge Naš Hajduk Romano Kolendić i njegova suradnica i “operativka“ Natalija Đukanović upoznali su nazočne sa radom Udruge i projektom otkupa dionica “Za sva vremena“ (“Ili jesmo ili nismo“), te sa članarinama, donacijama, doprinosima i ostalim oblicima potpore voljenom klubu.

Također, najavljen je i hvale vrijedan projekt “Tematski park – Poljud“, te je upućen poziv svima na doprinos i na poticanje i uključenje svih prijatelja splitskih “bilih“ u projekt “Naš Hajduk – za sva vremena“.

Po završetku tribine, uslijedilo je učlanjenje i uplate donacija za 2018. godinu, te zajedničko druženje u prostorijama DPH Korkyra.

Inače, prošle 2017. godine DPH Korkyra brojilo je 337 članova, ali se očekuje da će taj broj biti premašen već u prvom tromjesečju ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2023 06:26