StoryEditorOCM
Hajduktrener hajduka

Dambrauskas: Imamo stvari koje moramo popraviti, analizirat ćemo sve i pripremati se za Gent i Kisvardu

Piše Slaven Alfirević
29. lipnja 2022. - 21:38

Valdas Dambrauskas, trener Hajduka zadovoljan je, a sretan i zbog nastupa Ivana Ćubelića protiv Hamburgera, pričao je:

- Utakmica je sa taktičke strane bila zanimljiva, to smo i htjeli jer u Hrvatskoj nemamo često priliku igrati protiv ovakvih momčadi. Htjeli smo pritiskati, uzeti posjed, ali danas smo bili limitirani od strane protivnika. Glavna razlika bio je njihov vratar koji odlično igra nogom, bili su mirni i stalno stvarali trokut kod iznošenja lopte u svojoj polovici. U drugom poluvremenu nismo više htjeli pritiskati... Da, istina je, dosta je igrača imalo minutažu, ali nitko ne može igrati svih 90 minuta.

Dambrauskas je nastavio:

- Radimo naporno, pomaci su vjerujem uočljivi, ja ih vidim, ali uvijek želimo više. Radili smo određene tehničke pogreške koje se događaju kada su noge teške. A zbilja su teške, olovne. Ali, vjerujem da ćemo u idućih deset dana biti spremni za prvu službenu utakmicu. Sretni smo što smo zabili golove. Uvijek želimo golove, zbog njih se igra. Akcija za prvi gol je bila baš dobra, a kod drugog je Ćubelić odlično reagirao, sretan sam zbog njega.

Dambrauskas je perfekcionist, rekao je i ovo:

- Imamo stvari koje moramo popraviti, analizirat ćemo sve i pripremati se za Gent i Kisvardu - poručio je Litavac s kormila "bijelih".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2023 14:39