StoryEditorOCM
Hajdukisto razmišljaju

Bivši kapetan Hajduka: ‘Pogledajte reakciju Gattusa i njegovog pomoćnika. Fenomenalna scena, to ne može biti dogovoreno‘

Piše Sport SD
26. rujna 2024. - 07:28

Uvjerljiv je bio Hajduk u 7. kolu SuperSport HNL-a, s Poljuda su Bijeli ispratili Goricu s četiri gola u mreži (4:1). Večer za pamćenje imao je 16-godišnji Bruno Durdov koji je zabio dva gola, u strijelce su se još upisali Marko Livaja i Niko SIgur. 

- Hajduk ima glavu, rep, stil igre. U startu sezone nije imao hrabrosti izaći. Sad već vidimo određene mehanizme. Što se promijenilo? Ivan Rakitić. Njegovim ulaskom u pravu formu promijenio se i govor tijela svih igrača. Unio je nivo iznad ove lige i čini sve igrače boljim. S ovakvom inteligencijom može igrati dokad bude htio - izjavio je analitičar MaxSporta Hrvoje Vejić te izdvojio jedan detalj s utakmice, pohvalio je trenera Hajduka Gennara Gattusa  i njegovog pomoćnika Luigija Riccija.

- Pogledajte reakciju Gattusa i njegovog pomoćnika. Isti govor i gestikulacija, fenomenalna scena. Dva suradnika imaju jednako razmišljanje, to ne može biti dogovoreno... Oni u istom trenutku, istu situaciju, isto govore, gestikuliraju i objašnjavaju. Ovo se rijetko viđa, baš mi je bilo simpatično, rekao je bivši kapetan Hajduka Vejić.

Hajduk u idućem kolu gostuje na Rujevici, utakmica protiv vodeće Rijeke na rasporedu je u nedjelju od 20 sati. Glavni sudac utakmice je Ante Čulina iz Zagreba, pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Dario Kolarević iz Zagreba, a četvrti sudac je Zdenko Lovrić iz Đakova. VAR sudac je Fran Jović iz Zagreba, a asistent VAR suca Ivan Mihalj iz Velike Gorice. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2024 07:36