StoryEditorOCM
Hajdukraport s posudbe

Bez njega Dubrovčani ne mogu, veliki posao u Zmijavcima, a u Zagrebu ništa novo: dvojica i dalje čekaju prve minute...

Piše Ivan Renić
7. listopada 2024. - 22:20

Petorica hajdukovaca na posudbama su diljem Hrvatske. Skupljaju iskustvo i vrijedne minute kako bi se vratili na Poljud spremni uskočiti u prvu momčad. Pisali smo o tome, puno ih je manje nego u prošloj sezoni. Suzdržan je Hajduk bio u ljetnom mercatu, manje je kupovao, pa tako dio rostera s klupe mahom popunjavaju mladi igrači. Kako bilo, mi i dalje pratimo hajdukovce na posudbama, bilježimo njihove učinke iz tjedna i tjedan. Evo kako (ni)su igrali minulog vikenda.

Toni Silić, 20 (Lokomotiva)

Kod talentiranog vratara na posudbi u Lokomotivi nije se, nažalost, dogodilo ništa novo. S klupe je odgledao i dvoboj 9. kola svoje momčadi protiv Gorice. Slavila je Lokomotiva s 2:0, a svoju mrežu čistom je sačuvao vratar domaćih Zvonimir Šubarić. Silić i dalje trenira i strpljivo čeka svoju priliku. Nakon posudbe u moldavskom Šerifu Hajduk ga je poslao u zagrebački klub. No, prošlo je već pola godine otkako je upisao posljednji nastup u službenim utakmicama.

image
Tom Dubravec/Cropix

Jere Vrcić, 20 (Croatia Zmijavci)

Vrcić također i dalje čeka na prve minute u ovoj sezoni. U pretprošlom kolu ostao je na klupi u pobjedi Croatije nad Jarunom (1:0). Ovaj put u remiju s Cibalijom (3:3) nije bio u sastavu momčadi iz Zmijavaca.

Hajduk ga poslao na kaljenje, a još nije dobio ni minutu!? Vraća se ‘Budimirov miljenik‘, a zaboravljeni napadač zabija

Što je s ‘tićima‘? Hajduk ima tri partnera, a u njima nijednog igrača! U ovaj klub ih ne mogu ni ‘puškom natjerati‘...

image
Vojko Bašić/Cropix

Tomislav Arković, 19 (Croatia Zmijavci)

U akciji je zato za istu ekipu bio Arković. Odigrao je cijelu utakmicu u obrani Croatije. Drugi mu je to put u ovoj sezoni da je upisao svih 90 minuta nakon pobjede nad Jarunom.

Nino Duić, 19 (Junak Sinj)

Cijelu utakmicu odigrao je i Duić u Junaku, no njegova se momčad nije sretno provela na gostovanju kod Neretvanca. Slavili su domaći s 2:0, a mladi napadač ostao je na dva gola koja je zabio u utakmicama protiv Omiša i Sloge.

image
Božidar Vukičević/Cropix

Krešimir Nazor, 20 (GOŠK Dubrovnik)

Punu minutažu proteklog vikenda imao je i Nazor u dubrovačkom GOŠK-u. Njegova je momčad odigrala remi bez golova s Uskokom. Od zadnjih pet utakmica četiri je odigrao do kraja.

image
Vojko Bašić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. listopad 2024 22:24