StoryEditorOCM
Domaći nogomethrvatska - poljska

Torcida, Bad Blue Boysi, Armada, Kohorta postigli veliki dogovor. Ništa više neće biti isto

Piše sport sd
8. rujna 2024. - 17:11

Iz navijačkog svijeta stiže važna obavijest. Naime, na domaćim utakmicama reprezentacije navijanje će ubuduće voditi skupina koja je iz tog grada. Tako Kohortu čeka zadatak vođenja atmosfere na večerašnjoj utakmici Hrvatske i Poljske koja se igra na rasprodanoj osječkoj Opus Areni (početak u 20.45 sati, prijenos Nova TV).

Boysi će potom preuzeti štafetnu palicu protiv Škotske u Zagrebu u utakmici koja će se na stadionu u Maksimiru odigrati 12. listopada. Zatim će Torcida voditi navijanje protiv Portugala na svom Poljudu 18. studenoga i u zadnjem susretu "kockastih" u skupini Lige nacija zaključiti godinu reprezentacije na domaćim terenima.

Navijačke skupine najvećih hrvatskih klubova već su se na velika vrata vratile na utakmice reprezentacije na ovogodišnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Torcida, Boysi, vinkovački Ultrasi, Šibenski Funcuti, Armada, Kohorta, Tornado... bili su na utakmicama Hrvatske i zajedno navijali. Pritom je vladao i pakt o nenapadanju.

Sada se otišlo još i korak dalje što je odlična vijest. Navijači su pritom bili najzaslužniji za atmosferu koja je bila napravljena na stadionima u Berlinu, Hamburgu i Leipzigu. Sve je podsjećalo na one prve godine hrvatske reprezentacije nakon stjecanja samostalnosti, prve utakmice "kockastih". Izostao je samo barem malo bolji rezultat njihovih ljubimaca na terenu.

image
Marin Franov/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 17:53