StoryEditorOCM
Domaći nogomethajduk se ispričao

Šibenik oštro osudio Livajin incident, Karajica poručuje: ‘Trebamo se držati zajedno‘

Piše Sport SD
26. svibnja 2023. - 11:12

HNS je pokrenuo disciplinski postupak protiv Marka Livaje, a Hajduk se ispričao navijačima i igračima Šibenika zbog njegovog pjevanja uvredljivih pjesama. Oglasio se i NK Šibenik, njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

- Poštovani predstavnici medija i zainteresirane javnosti, HNK Šibenik ovim putem oštro osuđuje incident igrača i kapetana HNK Hajduka Marka Livaje koji je po završetku finalne utakmice SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa odigrane u Rijeci ovu srijedu 24.svibnja 2023. na stadion HNK Rijeke putem megafona poveo navijanje prema navijačkoj skupini HNK Hajduka izrazito neprimjerenog sadržaja i konotacije koja niti u jednom slučaju nije u duhu sportskog navijanja.

Ovim putem vas želimo obavijestiti kako je vodstvo HNK Hajduk tijekom jučerašnjeg dana kontaktiralo vodstvo našeg kluba te se ispričalo i izrazilo žaljenje radi jučerašnjeg incidenta njihovog kapetana Marka Livaje.

image

Željko Karajica

Nikša Stipaničev/Cropix

Član uprave HNK Šibenik gospodin Željko Karajica:

- Šibenik i Split dva su dalmatinska grada koja bi se trebali držati zajedno i predstavljati zajedničkom sinergijom snagu nogometne Dalmacije. Nadam se kako ćemo u budućnosti imati priliku raditi na poboljšanju odnosa naših navijača, kao i navijačkih odnosa generalno, te da ćemo u fokus staviti nogometnu igru, rezultate i uspjehe na terenu. Stava sam kako svi profesionalni sportaši trebaju biti primjer navijačima i svakodnevno se zalagati u borbi protiv diskriminacije i omalovažavanja po bilo kojoj osnovi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 23:51