StoryEditorOCM
Domaći nogometdobra vijest

Projekt od 2 milijuna eura: započelo postavljanje novoga travnjaka u Zmijavcima

Piše Braco Ćosić
17. rujna 2024. - 18:34

Na stadionu "Marijan Šuto Mrma" Croatije iz Zmijavaca, člana Super sport Prve NL lige, započelo je postavljanje novoga travnjaka.

To je samo jedan dio velikog projekta koji bi se realizirao u tri faze u sklopu tog nogometnog stadiona čiji je investitor općina Zmijavci.

Prvi, rekli bismo i najvažniji je zamjena postojećeg travnjaka. Investicija je 900 tisuća Eura s PDV-om. Djelatnici splitskog Jadra d. d. već su počeli s postavljanjem nove trave, a nakon opsežnih priprema koje su prethodile, u prvom redu dizanje starog dotrajalog travnika te postavljanja nove drenaže.

Nakon što se postavi nova prirodna trava postavit će se s južne strane igrališta i dio umjetne trave. Svakako treba istaknuti kako stručnjaci Jadra d.d. vrlo savjesno rade svoj posao, tako će se na novoj travi uvezenoj iz Mađarske već za nekoliko dana moći odigravati i utakmice.

Druga faza je izgradnja zgrade uz samo igralište s oko 450 metara četvornih u kojoj bi bilo pet trokrevetnih soba s popratnim sadržajima, fitness centar i restoran te treća faza izgradnja i opremanje pomoćnog terena s umjetnom travom.

Cijeli projekt vrijedan je oko dva milijuna Eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 12:07