StoryEditorOCM
Domaći nogometodmah se pohvalio

Poznati Hrvat i veliki navijač Hajduka pratio utakmicu Dinama iz prvih redova: Snimio je i pjesmu o Bijelima

Piše Sport SD
25. rujna 2024. - 20:39

Dinamo je uz dosta muke svladao četvrtoligaša Banjole (1:3) i prošao u osminu finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

Nakon samo deset minuta igre Dinamo je vodio 2-0 nakon golova Darija Špikića u šestoj i Sandra Kulenovića u 10. minuti. Domaćin je smanjio u 34. minuti, a strijelac je bio Alen Kamenicki, dok je za 3-1 gol postigao Arijan Ademi u 86. minuti.

Premda je privremeni trener Dinama, Sandro Perković najavio kako će ovo gostovanje odraditi igrači koji manje nastupaju i dalje je to bila respektabilna momčad, pogotovo u usporedbi sa suparnikom. Tijekom utakmice u igru su ulazili i svi najjači Dinamovi aduti.

Kup ogled okupio je veliki broj navijača domaćih i gostujućih, domaćin je morao proširiti tribini, a na njoj je svoje mjesto pronašao i poznati hrvatski pjevač Alen Vitasović. Poznato je kako se radi o velikom ljubitelju nogometa, ali i strastvenom navijaču Hajduka, koji je tako iz prvih redova gledao dvoboj Dinama i Banjola, što je s obožavateljima podijelio na svom Instagram profilu. Objavu možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, prije koju godinu Vitasović je ispunio svoju veliku želju, te snimio pjesmu o Bijelima, "Lipo ime Hajdukovo".

Poznati parovi osmine finala Kupa: Dinamo i Hajduk u istom gradu, čekaju nas i dva prvoligaška obračuna

Vitasović ne krije svoje ushićenje nakon pobjede njegovog omiljenog kluba, ali ni tugu i bijes kad ga Bijeli razočaraju. 

image
Dusko Marusic/Cropix

Prošle sezone u domaćem prvenstvu, u svibnju ove kalendarske godine, Hajduk je na Poljudu izgubio 1:0 od Varaždina. Time je dosegao sedmi poraz u Splitu protekle sezone, a pjevač se povodom poraza oglasio na društvenoj mreži. Na svom Facebook profilu direktno se obratio Hajduku.

"Hvala ti moj Hajduče ča si i danas zgubija, na dan kad pjevam u Splitu i kad smo tribali slaviti naslov. Hvala Ti ča mi svako lito sjebeš", napisao je Vitasović.

image
Goran Sebelic/Cropix
image
Goran Sebelic/Cropix
image
Goran Sebelic/Cropix
image
Goran Sebelic/Cropix
image
Goran Sebelic/Cropix/Cropix
image
Goran Sebelic/Cropix/Cropix
image
Goran Sebelic/Cropix
image
Goran Sebelic/Cropix/Cropix
image
Goran Sebelic/Cropix
image
Goran Sebelic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. rujan 2024 20:43