StoryEditorOCM
Domaći nogometružan incident

Policija obradila navijača koji je najviše vrijeđao Livaju, izbornik Dalić otkrio kako je sve počelo

Piše D. A./SN, Sport SD, F.V.
5. lipnja 2023. - 21:28

Ružan incident na prvom treningu reprezentacije na Rujevici, otvorenom treningu kojeg su pred oko 1500 navijača odrađivali izabranici Zlatka Dalića.

Napadača Hajduka Marka Livaju vulgarno su s tribine vrijeđali pojedini riječki navijači, zbog njegove klupske pripadnosti, zbog toga što je simbol i najbolji igrač splitskog kluba.

Glup i ružan incident, pogotovo kad se zna da je prilikom izlaska ekipe na teren Livaja dobio pljesak Rujevice osim sporadičnih zvižduka.

No, dovoljni su pojedinci i njegov kratak fitilj, odnosno, nemogućnost da odšuti psovanje, ma koliko bilo teško, da lijepa priča preraste u mučnu. Barem na trenutak. Kasnije smo doznali da je taj koji ga je najviše vrijeđao bio čovjek rođen 1977. godine koji je bio s djetetom.

Završio je pod obradom policije. I ne samo to - kod sebe je, prema neslužbenim informacijama iz osiguranja, imao i predmet s kojim je imao namjeru gađati. Koga? Pogađat ćemo...

Incident koji se dogodio za vrijeme treninga hrvatske nogometne reprezentacije na riječkoj Rujevici za Dnevnik Nove TV prokomentirao je izbornik Vatrenih, Zlatko Dalić.

- Bila je lijepa atmosfera na treningu, puno djece, puno mladih… Lopta je pogodila dječaka na tribini slučajno, ali sve je riješeno, idemo dalje - rekao je Dalić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 11:56