StoryEditorOCM

Pao u nemilost: nekadašnji mladi Hajdukov vratar gubi mjesto među vratnicama

Piše R.R.
29. listopada 2018. - 17:35
2018-10-23T142521Z_145436235_RC163D8A1200_RTRMADP_3_SOCCER-CHAMPIONS-BRU-AMO-PREVIEW.JPG

Teško je razdoblje za mladog Karla Leticu, niz od nekoliko utakmica u kojima je primio šest golova i spuštanje Club Bruggea s liderske pozicije dovelo je i njegovo mjesto u pitanje. Letica je "žrtva" lošeg niza, stresa oko momčadi, pa i neki kiks mladog vratara je uzrok da se sve više priča kako će na klupu.

Letica je primio 13 golova u 12 utakmica, šest u posljednja tri kola, nije kriv za sve, ali je idealno promijeniti vratara posebno kada mu se dogodi i kiks zbog kojeg klub nema pobjedu. A to se dogodilo protiv Sint Truidenu kada mu je lopta doslovno kroz ruke izmigoljila u mrežu.

Sve je to prelilo čašu strpljenja u svlačionici, ne samo kod trenera Ivana Leke, već i kod suigrača. Svi priznaju kako je Letica talentiran, mlad, ali klubu treba i spasitelj, vratar koji će se pokriti pogreške obrane. A Letica očito još nije "vratar-spasitelj", ne donosi svojim obranama bodove, pobjede.

Zbog toga je vrlo lako moguće da ga u narednim susretima vidimo na klupi, Karlo Letica je očito u nemilosti, trebat će mu da očvrsne i uvjeri se da nije lako biti igrač u stranom klubu gdje si "htio-ne htio" ipak prvi na udaru kada krene loša serija.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2023 03:18