StoryEditorOCM
Domaći nogometnovi klub?

Objavio gdje je u nedjelju sreo Perišića, odmah krenule glasine: ‘Ovdje bi se mogao preseliti, treneru je glavni izbor‘

Piše SN
15. rujna 2024. - 23:59

Ivan Perišić trenutno je bez kluba nakon što je neslavno završila njegova epizoda u Hajduku. Povezivalo ga se s odlaskom u Italiju, pričalo se i o odlasku u Lokomotivu, ali sada su se pojavile informacije koje tvrde da bi se ipak mogao preseliti na Apeninski poluotok, pišu Sportske novosti.

Talijanski portal Sportmediaset tvrdi, a InterNews24 prenosi da glavni čovjek Monze, Adriano Galliani želi dovesti Vatrenog u svoje redove. Trener kluba Alessandro Nesta traži pojačanje na krilu (3-5-2 formacija), a čini se da mu je "top pick" upravo Perišić. Osim njega, želja mu je dovesti još jednog bivšeg igrača Intera, Antonia Candrevu.

Ono što dodatno daje ovim tvrdnjama na vrijednosti jest i objava komentatora Patricka Kendricka na društvenim mrežama, koji je napisao ovo:

"Upravo sam vidio Ivana Perišića u centru Milana. Pitam se hoće li ići na utakmicu Monze i Intera večeras", napisao je još uoči susreta.

Utakmica je završila rezultatom 1:1. Bio je to susret u kojem je talijanski prvak dominirao, međutim Inter na koncu može biti i sretan bodom jer je Monza povela u 81. minuti golom Danyja Mote.

Armando Izzo je ubacio u kazneni prostor, Mota je nadskočio Benjamina Pavarda i glavom zabio za vodstvo domaćina. Inter je uspio izjednačiti u 88. minuti golom Denzela Dumfriesa na asistenciju Carlosa Augusta.

Vatreni bi se, ako potpiše za Monzu, vratio u Italiju nakon što je od 2015. do 2022. godine bio igrač Intera za koji je odigrao 254 utakmice. Upisao je i pozamašan učinak, postigao je 55 pogodaka i upisao 49 asistencija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 23:59