StoryEditorOCM
Domaći nogomet‘adio, jude‘

Nazvali smo Božu Radoševića nakon što je u Livajinom dresu poslao poruku Šibenčanima: ‘Sve sam to prošao...‘

Piše D. KA.
21. svibnja 2023. - 13:49

Gorica je izborila ostanak i izbacila Šibenik iz lige. Nekada vratar Hajduka, sada Gorice, Božidar Radošević je na Instagramu objavio kako slavi u Livajinom dresu, a nije se mogla ne primijetiti poruka koju je uputio Šibeniku: „Adio, Jude“.

image
Screenshot/Instagram/Božidar Radošević

Čuli smo se s njim da nam malo pojasni, zašto tako oštra poruka:

- Ma nemam komentara na to. Jednostavno imam pravo na svoje mišljenje, mislim da nikoga svojim komentarima nisam uvrijedio - kaže nam Rado.

Da nije možda zbog toga što navijači Šibenika nekada znaju, pomalo paradoksalno, na utakmicama skandirati: „Ubij tovara“?

- Branio sam za Šibenik i sve sam to prošao, ne želim to komentirati. Bilo pa prošlo, ja imam svoje mišljenje, nikoga nisam vrijeđao i to je to - ustvrdio je.

Slavilo se i u Livajinom dresu.

- Ja nikada nisam krio da sam navijač Hajduka, gdje god sam igrao svi su to znali i svima je to jasno. Ne želim iz ove perspektive komentirati Hajduk. Igrač sam Gorice, imamo odigrati još jedno kolo na Maksimiru i nadam se da ćemo prvenstvo privesti kraju pozitivnim rezultatom.

Početkom sezone bio je u redovima Varaždina, no trener nije imao puno povjerenja u njega, tražio je raskid ugovora, a onda ga je Gorica početkom godine brže-bolje dovela. Sada su on i Banić bili vratarski duo koji je zajedničkim snagama pomogao Gorici da izbori ostanak.

- Imamo dobar odnos ja i Banić, prijateljski. Sada je ozlijeđen i želim mu brz oporavak, dio zasluga za ostanak Gorice je i njegov, branio je stvarno odlično ove sezone - zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:54