StoryEditorOCM
Domaći nogometiščekuju odluke

Navijači se okupili ispred hotela Sheraton: ‘Na sjednici skupštine odlučuje se o sudbini Dinama za dugo vremena‘

Piše hina
9. ožujka 2023. - 18:51

Uoči jedne od važnijih Skupština u povijesti maksimirskog kluba, na kojoj će se birati novo vodstvo Dinama, odnosno novi Izvršni odbor i Nadzorni odbor, pripadnici navijačke skupine Bad Blue Boys (BBB) su se okupili ispred hotela Sheraton gdje će se održati skupština.

BBB će na temelju novoučlanjenih osoba imati sedam članova skupštine, a jedan od njihovih glavnih zahtjeva bit će promjena Statuta i organizacija izbora po principu "jedan član, jedan glas".

Navijači su se ispred hotela počeli okupljati oko 17 sati, a okupilo ih se više stotina.

- Na sjednici skupštine odlučuje se o sudbini Dinama za dugo, dugo vremena. Nikad nismo bili bliže da 10+ godina borbe za Dinamo koji je otvoren prema svojim navijačima konačno i dočekamo. Nemoguće je u nekoliko rečenica uopće objasniti koliko je bitno pokazati još jednom koliko nam je stalo da se to i ostvari - poručili su BBB u svom pozivu.

Pozvali su i sve koji će sudjelovati u radu skupštine, kao i one koji će rad skupštine pratiti ispred hotela, da budu dostojanstveni, racionalni i dostojni trenutka koji je pred nama, da budu prije svega gospoda kako priliči svakom Dinamovcu i Purgeru.

Odlučujuća skupština u borbi za vlast u Dinamu počela je u 18 sati, a skupštinari će svojim glasovanjem izabrati stranu koja će u budućnosti voditi klub. S jedne strane je sadašnji predsjednik Mirko Barišić i njegovi ljudi, a s druge strane ljudi odani bjeguncu od hrvatskog pravosuđa Zdravku Mamiću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2023 02:18