StoryEditorOCM
Domaći nogometprekretnica karijere

Licitacija za nekadašnjeg reprezentativca: u utrku se uključio španjolski klub koji ga želi oteti Talijanima

Piše Patri Jazbec/SN
9. kolovoza 2024. - 23:49

Ante Rebić raskinuo je ugovor s Bešiktašom ovog ljeta i trenutno je u potrazi za novim klubom. Prije nekoliko dana govorilo se kako bi mogao ponovno zaigrati u talijanskoj ligi, ali prema novim informacijama za bivšeg Vatrenog u igri je La Liga.

Rebić je u svojoj karijeri najbolje igrao za Eintracht Frankfurt i Milan gdje je bio jedan od glavnih igrača. Zadnje dvije sezone bile su razočaravajuće, bez pretjeranog uspjeha u Bešiktašu. Nakon Splita, Florentine, RB Leipziga, Eintracht Frankfurta, Milana i Bešiktaša za Rebića je zainteresiran španjolski Getafe, tvrdi fichajes.net.

Španjolski klub Rebića bi doveo besplatno jer Hrvat trenutno nema klub. Osim Španjolaca i drugi europski klubovi žele Rebića, a spominje se interes Verone i Udinesea. Sa svojim iskustvom u najjačim Europskim ligama, La liga bi mogla biti odlična prilika za njega da pronađe svoju najbolju formu i pokaže da još uvijek može igrati na najvišoj razini. Kamo će bivši vatreni otići, vidjet ćemo u sljedećih nekoliko tjedana.

Rebić je za Milan upisao 123 nastupa i zabio 29 pogotka. Za turskog velikana odigrao je te 23 utakmice u kojima je postigao samo jedan gol i upisao pet asistencija. Za reprezentaciju Hrvatske imao je 42 nastupa i tri pogotka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 03:17