StoryEditorOCM
Domaći nogomettenzije na milijun

Kaos na kraju u Puli: Sukobili se Bjelica i Tramezzani, pa sve zaključili zagrljajem

Piše sport sd
19. listopada 2024. - 21:54

Istra 1961 i Dinamo odigrali su ludu utakmicu u desetom kolu SuperSport HNL-a. Domaćine je u vodstvo u smiraju prvog poluvremena doveo Mateo Lisica, a u drugom poluvremenu uslijedila je prava drama.

Modri su brzo izjednačili preko Arijana Ademija u 52., a svega dvije minute kasnije Beyatt je vratio prednost Istri. Zeleno-žuti u 64. su ostali s igračem manje kada je Stephane Keller zaradio drugi žuti karton. Končanih 2:2 postavio je Sandro Kulenović iz kaznenog udarca u 80. minuta.

Susret pun tenzija s čak devet žutih kartona kulminirao je posljednjim sučevim zviždukom. Treneri Paolo Tramezzani i Nenad Bjelica tijekom cijelog su susreta ‘ludovali‘ uz klupu, posebno se tu isticao talijanski strateg, a završetkom susreta došlo je i do manjeg fizičkog obračuna spomenutog dvojca.

Sukob nije direktno prikazan u prijenosu, međutim poznato je da je došlo do naguravanja i velike gužve, koju su, pak, prije veće eskalacije uspjeli spriječiti redari. Bjelica i Tramezzani su, na kraju krajeva, ako je suditi po kadrovima s prijenosa, zakopali ratne sjekire i u konačnici se pozdravili zagrljajem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. listopad 2024 21:59