StoryEditorOCM
Domaći nogometproblemi za dalića

Hrvatska gotovo sigurno ostala bez Kramarića: Još od Lisabona je u izolaciji

Piše dražen antolić/SN
7. rujna 2024. - 22:36

Zlatko Dalić ima novi veliki problem, Andrej Kramarić nije trenirao u Opus Areni. Iz HNS-a kažu da se radi o laganoj virozi, ali prema našim informacijama šanse da zaigra mjere su sitnim postocima. Liječnici čine sve da ga vrate na noge, no čak i da uspiju bit će toliko iscrpljen da ne djeluje logičnim da se pojavi u prvoj postavi, samo na klupi za pokoju minutu igre. Po stanju od subote neće ga biti niti na klupi.

Još od leta iz Lisabona za Osijek Kramarić je izoliran od ostatka ekipe, drže ga u svojevrsnoj karanteni kako ne bi još koga zarazio, donose mu hranu u sobu, ne izlazi na ručak, na trening, nigdje, leži i čeka bolje dane. Od tada ga drma temperatura 39 stupnjeva i jaka glavobolja. Već na okupljanje nacionalne vrste došao je virozan, međutim uz pomoć lijekova osposobili su ga za nastup u Lisabonu gdje ga je 90 minuta potrošilo te je iscrpljen dobio temperaturu. U subotu su ga testirali na Covid, dobro je što Covid nema, radi se o drugom problemu. U jednom trenutku čak je bilo na dnevnom redu da ode kući, ali od toga se odustalo. Infuzije, lijekovi... sve je u igri. Budući da HNS na treningu nije objavio kako je otpao ostavit ćemo zadršku, ali sve govori da će Hrvatska morati igrati bez Kramarića., pišu Sportske novosti

Kako je izbornik Zlatko Dalić najavio da bi mogao igrati kao u Portugalu s trojicom stopera sastav bi mogao biti Livaković - Šutalo, Ćaleta-Car, Gvardiol - Pjaca, Modrić, Kovačić, Sosa (Perišić) - L. Sučić (Pašalić) - Petković, Budimir (Matanović). Koliko su svi oduševljeni Matanovićem neće biti iznenađenje ako on starta od prve minute.

Za Poljake je dobra vijest da je Robert Lewandowski bio na treningu, nije radio s ostalim nego samo šutirao, ali vjeruju da će igrati. Izostaje tek napadač Buksa, koji je u Glasgowu ušao s klupe i zamijenio upravo Lewandowskog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 18:30