StoryEditorOCM

Dugopoljci kući pjevajući: odnijeli su važan bod, a uz malo sreće mogli su napaviti i nešto više

Piše SPort SD
6. travnja 2023. - 20:42

Od samog početka oba protivnika su krenuli sa napadima i već u 1 minuti gosti nakon kornera Tešija je pucao pored gola domaćina. U 6 minuti Rodić ruši Brkljaču na udaljenosti od 20 metara od gola Silića sam prekršaj izvodi Brkljača čiji udarac završava iznad prečke. Poluprilika domaćina u 11. minuti nakon ubačaja Čoke lopta se prošetala po kaznenom prostoru nije bilo nikoga od domaćina da je uputi prema golu.

Tomek je u 29. izborio prekršaj Brkljača brzo izvodi udarac odigrava za Čoku koji centrira nastala je mala zbrka u kaznenom prostoru gostiju ali gosti na vrijeme uočavaju opasnost i loptu izbacuju u polje bila je to malo jača prilika domaćina. Velika prilika gostiju nakon udarca Torresa lopte  je krenula prema donjem desnom kutu, ali vratar domaćih prati igru i dobrom intervencijom loptu izbacuje u korner. U 45. organizirani napad gostiju Mlinarić se odlučio na udarac vratar Kramer dobro reagira odbija loptu koja pogađa vratnicu i odbija se u korner i nakon udarca iz kuta Balić je nadvisio obrambene igrače domaćina i glavom poslao loptu u nezaštićeni  dio mreže.

U drugom dijelu domaćini odmah kreću sa napadima i u 49. Brkljača je pokušao sa 20 metara ali bio je to lak plijen za Silića. U jeku napada domaćina u 58. minuti dolaze do poravnanja rezultata nakon što je Ljubanaović dobro pucao Silić odbio, a on pratio akciju i glavom iz drugog pokušaja poslao loptu u mrežu gostiju. Domaćini pokušavaju presingom doći do drugog gola, ali obrana gostiju igra sigurno ne dozvolivši domaćinima da postignu drugi gol, očito su bili zadovoljni remijem i ako su pokazali dobar pristup igri po ovome nebi trebali imati problema oko opstanka. Imali domaći igrači želju da dođu do pobjede ali na kraju nisu uspjeli postići drugi pogodak pa tako na kraju podjela bodova je naj realnije ishod ovog susreta.

Semafor

Dubrava tim kabel – Dugopolje  1:1

Zagreb. Igralište Kustošije. Gledatelja 180
Sudac  Bebek (Rijeka) - 7.
Strijelci: 0:1 Balić (45+1), 1:1 I. Ljubanović (58.)
Igrač utakmice Ivor Ljubanović

Dubrava tim kabel: Kramer (7) - J. Palić (7), Čoko (7), Tomas (7), Dobrić (7) - T. Palić (7), Agba (7), Tomek (7)(od 82 Hoić -) - Brkljača (7)(od 76 Ivanović) - Petriško (7)(od 55 Boyan 7), I. Ljubanović (7,5). Trener: Damir Milinović (7).

Dugopolje; Silić (7), Mekić (6,5), Ljubičić (6,5), Kurtović (7), Mikulić (6,5)(od 82 Buličić -), Tešija (7)(od 79 Lusavec -)- Mlinarić (7), Balić (7), Rodić (6,5), Torres (7), Đukić (6.5)(od 63 Da Cruz Oliviera 6,5). Trener: Ivica Žuljević (7)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2023 01:38