StoryEditorOCM
Domaći nogometpropao posao?

Dinamu propada veliki transfer? Rijeka za dragulja dobila ponudu s Otoka koja se ne odbija

Piše SPORT SD
25. svibnja 2023. - 17:26

Nema sumnje da Rijekinog 20-godišnjeg dragulja Matiju Frigana žele brojni klubovi. U sezoni je do sada zabio 14 golova, a tome je dodao i šest asistencija.

Već se mjesecima vrte priče kako je najzainteresiraniji i najizgledniji klub Dinamo. I u zimskom prijelaznom roku se spominjala mogućnost da Frigan preseli u Zagreb, ali dogovor nije postignut te se cijela situacija, logično, prebacila na nadolazeće ljeto.

Sada je, ako je vjerovati pisanjima medija, Dinamo dobio veliku konkurenciju u utrci za mladog napadača. Naime, škotski mediji su se pošteno raspisali kako je Rangers poslao ozbiljnu ponudu za mladog reprezentativca. Ona se kreće u okvirima od šest milijuna eura plus bonusi s kojima bi ukupna cifra mogla doseći i okruglih 10 milijuna eura.

No, još nije ništa potvrđeno i budućnost mladog Vatrenog je još uvijek nepoznata. Šest milijuna je brojka koju je Mišković stavio na Frigana još ove zime, a nisu škotski i hrvatski klub jedini koji se zanimaju za Frigana. Ponude stižu iz cijele Europe, napadaču se predviđa velika karijera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 15:09