StoryEditorOCM
Domaći nogometna glavnom terenu

Dinamo se nabrijao da će ‘bilim tićima‘ uzet titulu: zbog velikog interesa utakmicu protiv Osijeka igraju na Maksimiru

Piše Iva Majić
1. lipnja 2023. - 16:08

U subotu nas očekuje rasplet u HNL- u za juniore. Trenutno je vodeći Dinamo sa 71 bodom, a iza njega s dva boda manje nalazi se Hajduk. U zadnjem kolu "modri" igraju protiv Osijeka na Maksimiru, dok će "bijeli" u goste kod zadnjeplasiranog Inkera u Zaprešić. Momčad Marijana Budimira do jučer je imala sve u svojim rukama, a sada za titulu moraju uzet tri boda u zadnjem susretu u sezoni, ali i nadati se kiksu Zagrepčana. 

Podsjetimo, juniori Hajduka u srijedu su igrali u Gradskom vrtu, a domaćini su u dramatičnoj utakmici slavili 2:1, golovima u "foto finišu". Da su "bili tići" u tom susretu uzeli bodove, pehar prvaka, moglo bi se reći, već bi bio na Poljudu.

A izgleda kako su se i na sjeveru Hrvatske pošteno nabrijali na moguću titulu juniora, jer "modrima" je dovoljna pobjeda za vikend, ne ovise o drugima. Naime, zbog velikog interesa, na stranicama Dinama izvijestili su o promjenama za utakmicu s Osijekom: 

- S obzirom na veliki interes navijača, u subotu 03. lipnja 2023. Dinamovi juniori će na glavnom terenu stadiona Maksimir odigrati posljednje, odlučujuće kolo Prve Nogometne lige za juniore protiv Osijeka. Utakmica je na rasporedu u 11:00h, a u slučaju pobjede juniori plavih postat će novi prvaci Hrvatske u svojoj generaciji, stoji na stranici kluba.

Hajduk također igra u subotu u 11 sati, a Splićane čeka lakši zadatak nego Dinamo jer igraju protiv momčadi sa začelja tablice. Međutim, ne ovise samo o sebi, a za treću titulu u nizu, morat će kao nikad prije navijati za Osijek...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 10:19