StoryEditorOCM
Domaći nogometmodri planovi

Dinamo na korak do sna i financijske blagodati, Modrić je nedostupan, spominje se bivši Vatreni

Piše Davorin Olivari/SN
27. svibnja 2024. - 07:59

Sve su plave oči sad uprte u finale Lige prvaka. Ako Real iz Madrida s našim Lukom Modrićem osvoji najelitnije klupsko natjecanje na globusu, Modri će igrati play-off Lige prvaka, trebat će im, dakle, samo jedna stepenica do sna, financijske blagodati. Igrati skupinu Lige prvaka donijelo bi u blagajnu negdje ukupno 40 milijuna eura, ali i najveće nogometne događaje, sudare Modrih i najvećih europskih klubova, stalne spektakle. Kako bi to bilo sjajno, fantastično - pišu Sportske novosti.

A ako ispadne kako Real i Dinamo žele, onda bi ljetni mercato mogao donijeti i neka velika pojačanja u Maksimir. Ne pišemo sad tu samo o onim igračima koji će predstavljati nova imena, nego i o nekima koji su već bili u Maksimiru i koji bi se moguće mogli vratiti u plavi dom. Znate sigurno, Dinamo je pokrenuo kampanju Imalo bi smisla, koja je uputila poziv Luki Modriću da se vrati u Maksimir. Ali, pustimo sad “najvećeg od najvećih”, tko bi od ostalih bivših igrača mogao napraviti come back u plavi dom?

image

Marko Pjaca

Damir Škomrlj/Cropix

Prošlog ljeta vratio se Arijan Ademi nakon kratke kineske epizode, zimus je došao Marko Rog, a sad se već naveliko priča da bi ovog ljeta Rijekin dres Dinamovim mogao zamijeniti Marko Pjaca. Odšteta ne bi trebala biti velika, spominje se oko milijun i pol eura, neki su kontakti, navodno, već i postojali. Po onome što saznajemo, Pjaca bi se rado vratio u Maksimir, pa nije nemoguće da ga nakon Eura pozdravimo u Maksimiru. Neki izvori će kazati da je Pjacin povratak dosta izgledan, ali naravno, ne možemo sad ništa špekulirati.

image

Dejan Lovren

Robert Fajt/Cropix

Ove zime pričalo se i o mogućem povratku Dejana Lovrena. Financijski je ta kombinacija bila nedostupna za Modre i nije se dogodilo. No, ne znači da se ne bi moglo dogoditi ovog ljeta. Lovren tada ulazi u zadnju godinu ugovora, ovog proljeća ionako ne igra, nema nijedan nastup još od kraja siječnja. Ako se i Lyon i Lovren odreknu značajnog novca, on bi Dinamu mogao postati dostupan.

Mnogi navijači Modrih sigurno bi rado opet vidjeli u plavom dresu i Mislava Oršića. Ali, ta priča se ovog trenutka ne čini izglednom...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 20:46