StoryEditorOCM

Dalić je morao povući ovaj potez zbog ozljeda, na popis je dodao veznjaka kojeg se povezivalo s Hajdukom

Piše Sport SD
2. rujna 2024. - 14:21

Hrvatski reprezentativac Lovro Majer do daljnjega će izbivati s terena zbog ozljede ligamenata gležnja te će propustiti rujanske utakmice Lige nacija, izvijestili su iz HNS-a. 

Lovro Majer ozlijedio je ligamente desnog gležnja u ligaškom dvoboju svog Wolfsburga kod Holstein Kiela, a u Zagrebu ga je pogledala i liječnička služba hrvatske reprezentacije. Majer zbog ozljede neće konkurirati za predstojeće utakmice te je započeo proces oporavka, u dogovoru liječničkih službi kluba i reprezentacije.

Izbornik Zlatko Dalić odlučio je stoga aktivirati još jedan pretpoziv - reprezentaciji će se za nadolazeće dvoboje s Portugalom i Poljskom u Ligi nacija pridružiti Nikola Moro, igrač talijanske Bologne. Moro se nekoliko puta povezivao s Hajdukom, a nije ni kao igrač Dinama skrivao za koga mu srce tuče. 

image
Giuseppe Maffia/Nurphoto Via Afp
image
Tom Dubravec/Cropix

Ovog ljeta spominjao se njegov odlazak iz Bologne gdje se mislilo da će imati manju minutažu i da mu Hajdukov sportski direktor Nikola Kalinić nudi istu u Hajduku. Međutim, Moro se izborio za mjesto u momčadi koju od ove sezone vodi Vincenzo Italiano pa je u prva tri susreta u prvenstvu za Bolognu bio starter.

U reprezentaciju je Moro pozivan nekoliko puta, ali dosad je upisao samo jedan nastup. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. listopad 2024 05:45