StoryEditorOCM
Domaći nogometGLAS NARODA

Da su igrali Reba i Livaja prolaz bi već bio osiguran... svi se bore kao lavovi, a mi? Večeras ima da se gine na terenu!

Piše M. Bi.
24. lipnja 2024. - 12:05

Večeras je ”utakmica istine” za Vatrene, put u osminu finala nogometnog Eura u Njemačkoj Dalićevu momčad vodi preko moćne Italije. Hrvatska je podbacila u dvije dosadašnje utakmice (Španjolska 0:3, Albanija 2:2), kako rezultatom tako i igrom, i spada u najveća razočarenja dosadašnjeg dijela prvenstva.

No, svemu usprkos, hrvatski navijači vjeruju da će Luka Modrić, Ivan Perišić i društvo večeras pokazati što i koliko mogu, u komentarima na fejsu Slobodne prevladava optimizam. Mada, ima i skeptika, neki će reći realnih ljubitelja nogometa, tako je to uvijek, ne samo u sportu.

Pa krenimo redom. Prvo optimisti:

- Španjolski šamar otrijeznio je hrvatske navijače, ali se duboko nadam da će hrvatski šamar otrijezniti Talijane. Nemamo mi što izgubiti, a onda smo najjači. (Petar)

- Bit će 1:0 za nas, Kramarić u 99. minuti. (Tomislav)

- Nadam se pobjedi, fanatičnoj i borbenoj utakmici od prve do zadnje minute sa što više udaraca prema talijanskom golu, bez dodavanja Livakoviću. I što više centaršuteva u kazneni prostor Talijana. Napadači moraju ići na svaku loptu bez ikakvoga straha jer se radi o ugledu reprezentacije i države Hrvatske. Borbeno i hrabro, više nije bitno tko će igrati, ima da se gine na terenu.(Danijel)

- Nada umire zadnja, a ufanje i optimizam su 30 posto uspjeha. Ako naši igrači ne vjeruju u uspjeh, onda ništa. Nisu vjerovali protiv Španjolske, s Albanijom su vjerovali, ali nisu izdržali. Sada je ovo test dobrog glasa sadašnje ekipe, zato čekamo, mi ćemo navijati... (Marijan)

image

Imoćani

Ante Čizmić/Cropix

Mirsad je poručio ”Može bit kad bi naši zapeli da bi pobjeda i došla”, a sad riječ dajemo i onima koji nisu optimisti:

- Nisam baš zagrižen za nogomet, ali sam gledao sve utakmice do sada i mislim da smo najgora reprezentacija na ovom Euru. Vrijeme je za smjenu generacija, za svježu krv. Dalić je najmanje kriv, ali trebaju proći barem četiri godine da se složi iskusna ekipa koja će moći parirati ostalima. Svi se bore kao lavovi, a mi? (Ivan)

- Da su igrali Reba i Livaja prolaz bi već bija osiguran, a ovako je osiguran Flixbus. (Luka)

Tko je bio u pravu, saznat ćemo večeras...

image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
image

Zlatko Dalić

Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 12:08