StoryEditorOCM

Nije mu to bila najpametnija odluka u životu: posvađao se na ulici i zaletio na boksačkog prvaka, pa popio nokaut

Piše R. R.
16. srpnja 2024. - 21:04

Derek Chisora višestruki je izazivač za titule prvaka svijeta teške kategorije, a držao je brojne pojaseve nižeg ranga. Popularni Del Boy omiljen je među boksačkom pub-likom. Uvijek je u ringu davao sve od sebe, ali uvijek je malo nedostajalo da postane šampion svijeta. Ovaj iskusni boksač se trenutno sprema za meč s Joeom Joyceom koji će se održati 27. srpnja u Londonu, ali se iznenada se našao u neočekivanim i neželjenim problemima. 

Na ulicama Hampsteada Chisora je ručao s kćerima kada je naišao dostavljač hrane koji je bio poprilično bahat i bezobrazan. Britanski boksač je ljubazno zamolio bicikli-stu da ne vozi tim pravcem jer bi mogao udariti u neko dijete, a ovaj je to bahato od-bio. 

Uslijedio je prvo verbalni sukob, a zatim je dostavljač, koji očigledno nije prepoznao Chisoru, odlučio nasrnuti na boksača i zamahnuo je rukom prema njegovoj glavi. Nije Del Boy želio mirno sjediti. Odmah je uzvratio istom mjerom i glavom je nokautirao dostavljača.

Snimak se vrlo brzo pojavio na društvenim mrežama. Policija je ubrzo stigla na mjesto događaja. Uzeli su izjave aktera sukoba, a Chisora je imao svjedoke koji su potvrdili da je on napadnut i da se samo branio. Protiv njega neće biti podignuta optužnica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. rujan 2024 10:15