StoryEditorOCM
SplitCRNO NA BIJELO

Žnjan je ipak gradski! Ministarstvo mora objavilo kako gradska tvrtka ‘Žnjan‘ jedina ispunjava uvjete natječaja za koncesiju, privatne ponude ispale iz igre

Piše Nikolina Lulić
10. svibnja 2021. - 14:23

Iz Ministarstva mora, prometa i infrastrure obavještavaju kako je stručno tijelo donijelo odluku o dodjeli koncesije u svrhu korištenja plaže u uvali Žnjan

Naime, u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture je danas održan sastanak Stručnog tijela za ocjenu ponuda za koncesije na pomorskom dobru u svrhu izgradnje i gospodarskog korištenja plaže na dijelu k.o. Split, uvala Žnjan, radi pregleda i analize cjelokupne dokumentacije svih pristiglih ponuda.

image
Tom Dubravec/Cropix

- Do dana 23. ožujka 2021. godine, kao krajnjeg roka za dostavu ponuda, pristigle su tri ponude i to od strane trgovačkog društva "Mehatronika Burazin" d.o.o., trgovačkog društva "AdriaticBooking" j.d.o.o. i trgovačkog društva "Žnjan" d.o.o.

Stručno tijelo je donijelo Nalaz i mišljenje prema kojem ponuda trgovačkog društva Žnjan d.o.o. jedina ispunjava sve propisane uvjete natječajem te će temeljem navedenog Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture predložiti Vladi Republike Hrvatske donošenje Odluke o dodjeli koncesije - stoji u priopćenju Ministarstva.

image
Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2023 00:50