StoryEditorOCM
Splitnovi detalji

Žena koju je pogodio grom navodno je Britanka u 40-ima, bila je u društvu kćeri. Ipak ‘puklo‘ na plaži, ne u moru? A imala je i pravu sreću u nesreći - čovjek je odmah dotrčao

Piše V. U.
20. kolovoza 2022. - 20:10

Žena koju je danas na splitskoj plaži Kašjuni pogodio grom je, kako neslužbeno doznajemo, državljanka Velike Britanije, u 40-im godinama života.

Nakon što je reanimirana na plaži, nesretna turistkinja je s teškiim opeklinama i ozljedom glave prevezena u splitsku bolnicu. Nalazi se na jedinici intenzivnog liječenja.

Prema novim informacijama, ženu grom ipak nije pogodio dok je bila u moru, već na plaži, gdje je bila u društvu svoje kćeri.

Kako također neslužbeno doznajemo, Britanka je imala sreću u nesreći što joj je u pomoć odmah, do dolaska Hitne pomoći, priskočio medicinski tehničar koji se nalazio u blizini, na cesti iznad Kašjuna, gdje su dežurne medicinske ekipe dežurale zbog triatlonaca koji su sudjelovali na utrci 'Marjanski đir' te su prolazili tom rutom. 

Muškarac je navodno odmah kada je shvatio što se događa dojurio na plažu te pružao pomoć 40-godišnjoj turistici do dolaska tima Hitne pomoći.

Policija i dalje provodi očevid na mjestu događaja, a u tijeku je i ispitivanje svjedoka.

 

Ženu dok se kupala na Kašjunima udario grom, nakon oživljavanja na plaži prevezena je u bolnicu, životno je ugrožena

 

Neke radnje i mjesta posebno su opasni kada grmi, evo kako izbjeći udar. Osobi koju je udario grom ovako možete pomoći do dolaska Hitne

 


 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2023 08:06