StoryEditorOCM
SplitLJETNI HIT

Tko je za piercing?! U Zoni organiziraju zanimljivo predavanje i kviz, najbolje očekuju iznenađenja

Piše M. G.
25. svibnja 2024. - 17:26

Piercinzi su popularniji no ikad, toliko i toliko popularni da su, primjerice, modni dizajneri poput mladog Francuza Jacquemusa još lani u limitiranoj ljetnoj kolekciji predstavili dva piercinga za pupak, u zlatnoj i srebrnoj boji.

Ljetno doba, kada se mnogi rukovode spontanim odlukama, je, uostalom, prilično primamljivo doba za piercanje, pa je predavanje na tu temu više no dobrodošlo u ovom trenutku.

Organizira se u ponedjeljak, 27. svibnja, u 18 sati pod nazivom “Body piercing 101” u Zoni gdje će gostovati Katarza Body Art i održati besplatno predavanje. Zainteresirani imaju priliku naučiti više o piercingu - dobiti odgovore na pitanja o njegovu zarastanju, saznanja kako se pravilno brinuti o njemu i kako funkcionira siguran i kvalitetan nakit, uputstva kako se pripremiti uoči takovog ukrašavanja tijela... I još k tome osvojiti prigodne darove.

image

Đana Ribarević

Privatna arhiva

- Predavanjem želimo istaknuti važnost sigurnosti i profesionalnog pristupa u pirsanju, ali i demistificirati mitove i predrasude o pirsevima, zarastanju i nakitu. Prije odgovora na pitanja iz publike, upoznat ćemo modernu povijest pirsanja i probleme današnje piercing industrije. Detaljno će se objasniti sam proces pirsanja i predstaviti različite vrste nakita. Kroz kviz znanja provjerit će se i znanje prisutnih te će najbolji dobiti prigodne nagrade - najavljuje Đana Ribarević iz piercing studija Katarza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 20:40