StoryEditorOCM
SplitSad se zna

Splitski su HDZ-ovci odlučili tko će ih predstavljati u Gradskom vijeću - doznajemo tko je među ‘osmoricom‘ i tko će im voditi klub

Piše Split SD
25. srpnja 2022. - 18:42

Kako smo cijelog prošlog tjedna i najavljivali - na sastanku predsjednika temeljnih ogranaka splitskog HDZ-a, odlučeno je tko će od kandidata s nedavne izborne liste otići u Gradsko vijeće.

image
Josko Ponos/Cropix

Donedavni kandidat za gradonačelnika dr. Zoran Đogaš donio je odluku da će se okušati kao gradski vijećnik.

Među osmoricom odabranih samo je jedna žena - donedavna gradska vijećnica Ivana Zelić Relata.

image
Vojko Basic/Cropix

Od ostalih iskusni su po stažu u vijeću Tomislav Prljević, Toni Tomas i Jakša Balov. Dr. Vide Popović i dr. Dražen Budimir su svojevrsna medicinska pojačanja, dok je arhitekt Domagoj Bajić "mlada snaga", jer dolazi iz redova Mladeži HDZ-a.

image
Hdz/

Tomislav Gojo, povjerenik HDZ Split, otkrio nam je kako će dužnost predsjednika Kluba vijećnika HDZ-a u Gradskom vijeću obnašati vijećnik Vide Popović, dok će za drugog potpredsjednika Gradskog vijeća Grada Splita od strane HDZ-a biti predložen Zoran Đogaš.

image
Tom Dubravec/Cropix/Cropix

- Na HDZ-u kao glavnoj oporbenoj snazi u Gradskom vijeću Grada Splita je velika odgovornost. Pravovremeno ćemo ukazivati na sve ono što smatramo pogrešnim za naš grad te predlagati sve one poteze koji su potrebni kako bi naš grad krenuo naprijed - poručuju HDZ-ovci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2023 15:22