StoryEditorOCM
SplitVILA DALMACIJA

Splitski HDZ o Puljkovoj kazni: ‘Neka od Marinića i Ivoševića zatraži ‘sufinanciranje‘ posljedica njihove zaigranosti‘

Piše Split SD
20. ožujka 2023. - 17:32

Gradonačelnik Ivica Puljak je danas na svom Facebook profilu objavio da ga je Državni inspektorat kaznio s novčanim iznosom od 100 tisuća kuna, odnosno 13 tisuća eura zbog radova na rekonstrukciji vodovoda i kanalizacije u Vili Dalmacija

- Koliko je meni poznato ovo je prvi puta u povijesti Hrvatske da gradonačelnik jednog grada plaća kaznu inspektorata iz vlastitog džepa i, da bi stvar bila strašnija, za djelo koji nisam počinio ja, nego HDZ-ovi ljudi - napisao je između ostalog graodnačelnik Puljak. 

Na njegove prozvike reagirao je splitski HDZ. 

- Svjedočili smo danas jednom od najjeftinijih gradonačelnikovih pokušaja konstruiranja još jedne epizode u kojoj ga ‘zli i opaki‘ HDZ koči u radu (iako ima apsolutnu većinu).

Sada je HDZ kriv jer ga je Park-šuma Marjan (čitaj Marinić) prijavila za bespravnu gradnju, a stvari nije vratio u prvobitno stanje jer je na prijevremene izbore otišao zaslugom svog zamjenika pa ga je inspekcija kaznila na uočene nepravilnosti.

Budući da je jasno kako u ovom najnovijem ‘udaru‘ na gradonačelnika nema ni promila suodgovornosti HDZ-a, predlažemo Puljku da sazove hitan sastanak s Marinićem i Ivoševićem te zatraži od njih ‘sufinanciranje‘ posljedica njihove zaigranosti. Skup je sport voditi grad s aktivistima - napisali su iz splitskog HDZ-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2023 16:11