StoryEditorOCM
Splitmotorena

Novi level razuzdane zabave splitskih turista? Ili je ovo ipak djelo splitskih junaka? Sućut vlasnicima motora

Piše Marko Bilić
4. srpnja 2023. - 10:45

Rano jutro, pola šest... Motooooriii, motooooriii... Rano jutro, pola šest... Motoooriii, motooooriii... Ovo na fotografiji vam je splitski mix Milene i Motora, motori pobacani u pola šest... Splitska Motorena Novih fosila i Divljih jagoda. Na žalost, u našem gradu nisu samo jagode divlje.

Na Facebook stranici Get Direkt koja pomno prati i svakodnevno/noćno objavljuje fotografije nereda svake vrste koje Split trpi od često razuzdanih mladih turista što mokre i povraćaju po staroj gradskoj jezgri, do ponekad i agresivnog ponašanja prema lokalcima koji tu žive, objavljene su fotografije snimljene jutros u 5.30 sati kod Prime u gradu.

”Nova zabava za naše turiste”, piše u objavi. No, nismo sigurni da ovaj put sa sigurnošću možemo tvrditi da su ove motore pobacali baš turisti. Alkohol je đava, udara on i na domaće i na strano, ne bira po adresi, tek valja vidjeti tko je potaraca sve ove motore. Kažu da je taj dio pokriven kamerama, valjda će one otkriti krivce.

”Ovo sad kreće viša razina, razbijanje svega šta in je na putu. Pišanje i riganje ništa. Užas nad užasima”, zgrožena je u svom komentaru jedna Dodi.

„Očito su puni energije kad izađu iz diska ujutro. Triba im dat špatulu pa neka skidaju žvake sa Marmontove”, naslonila se na njen komentar Lara.

Evo ubacila se i Žvaka od Tonća i Madre Badesse, ovo je već festival. Novi splitski, još jedan.

A može i Splitsko nekulturno ljeto. Za plakat. A plakat ćemo tek smislit.

U Splitu nikad dosadno. Nakon ležećih policajaca dobili smo i ležeće motore. Notorni alkosi - motorni problem. Splitska Motorena. Uistinu, kome su smetali ovi motori da ih tako nesmiljeno pobacaju tamo kod Prime? Trenutak obijesti i (?) zadovoljstva za nekome pričiniti štetu i šok ujutro kad krene na posao ili negdje drugdje...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 00:52