StoryEditorOCM
SplitPOLICIJA JAVLJA

Nesreća u Zvonimirovoj; u sudaru motora, auta i ‘Prometova‘ busa dvije osobe prevezene u bolnicu, ulica je zatvorena

Piše Split SD
22. travnja 2023. - 14:38

Iz splitske policije javljaju kao se danas u 13.25 sati na križanju Zvonimirove ulice i Ulice slobode dogodila prometna nesreća u kojoj su se sudarili autobus, osobno vozilo i motocikl.

- Dvije osobe su prevezene na pružanje liječničke pomoći. Trenutno je Zvonimirova ulica od križanja s Ulicom slobode zatvorena za promet radi obavljanja očevida - javljaju iz splitske policije.

image
Ante Čizmić/Cropix

Radi se, kako neslužbeno doznajemo o autobusu javnog prijevoznika "Prometa".  Prema onome što se moglo vidjeti na terenu, ne bi trebala biti riječ o ozbiljnijim ozljedama. 

image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix

Miroslav Delić, direktor "Prometa" potvrdio nam je da se radilo o autobusu na liniji broj 18 koji je vozio paralelno s motociklom koji je udario u autobu, a u njega udario automobil koji se uključivao u promet.

image
Ante Čizmić/Cropix

- Tom prilikom došlo je do puknuća stakla i ozljede putnika koji je kad je staklo puklo napravio trzaj i udario glavom u rukohvat.

Poslan je zamjenski autobus, uviđaj e pri ktraju, šteta se procjenjuje na par tisuća eura, ali još se treba provjeriti je li oštećena unutrašnjost vozila - kazao nam je Delić.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 14:34