StoryEditorOCM
Split´ŽELIMO SLUŽITI´

HDZ-ova ova vijećnica poziva na odgovornost Centrovog koji se nije pojavio na konstituirajućoj sjednici: ‘Prioritet nam je dobrobit Mertojaka, a ne politikantstvo‘

Piše Split SD
21. listopada 2022. - 11:21

Reagirajući na jučerašnji neuspjeli pokušaj održavanja konstituirajuće sjednice Kotarskog vijeća Mertojaka oglasila se Jagoda Cicvarić Goreta, kotarska vijećnica iz redova HDZ-a indirektno prozivajući Centrovog vijećnika Marka Matijevića zbog opstruiranja konstituiranja Kotarskog vijeća.

-Izabrani kotarski vijećnici Hrvatske demokratske zajednice i ja kao nositeljica liste uvijek prisustvujemo Kotarskim sjednicama jer želimo služiti našoj zajednici i svojim radom i zalaganjem podizati kvalitetu života na Mertojaku. Građani su nam najbitniji i zato pozivamo ostale vijećnike da se odazovu i odgovorno sudjeluju u dogovorima oko konačnog konstituiranja Kotarskog vijeća kako bi (napokon) zajedno krenuli u realizaciju naših programa i rješavanje komunalnih potreba i problema -navela je u objavi na svom Facebook profilu.

Ističući kako su dobrobit građana i kvarta, a ne politikantstvo i stagniranje kvarta prioriteti i želje vijećnika, dodala je kako Mertojak ne može i ne smije stagnirati.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 13:51