StoryEditor
SplitODGOVOR MARIJANI PULJAK

Gradska vijećnica Zelić Relata: Predsjednica OPG-a Puljak pokušala je još jednom opravdati gradonačelnika - supruga, da nije bilo medija, javnost nikad ne bi doznala o zaduživanju!

Piše PSD
26. listopada 2021. - 19:47

Gradska vijećnica Ivana Zelić Relata reagirala je na izjavu Marijane Puljak koja je kazala da "splitska gradska vlast nije potpisala 135 milijuna kuna vrijedan kredit s OTP bankom, već je samo dogovorila prekoračenje koje će se koristiti ako bude potrebno".

- Predsjednica OPG-a Puljak pokušala je još jednom opravdati gradonačelnika - supruga Puljka netočnim činjenicama o zaduživanju Grada kod njenog bivšeg poslodavca. Minus na računu je kredit i to je činjenica, što je vidljivo i na linku HNB-a(https://www.hnb.hr/-/sto-treba-znati-o-minusu-na-racunu-).

Ono sto je obilježilo početak mandata, a to su tajni sastanci, falsificiranje zapisnika, tjeranje čistačice - osobe s invaliditetom na ulicu, dodjela višemiljunskih poslova privatnim firmama i zaobilaženje svih mogućih procedura, dobilo je i svoj nastavak.

Je li gradonačelnik bio obvezan takvo zaduživanje predložiti na sjednicu Gradskog vijeća i radi li se opet o grubom kršenju ovlasti?

Da nije bilo medija javnost nikad ne bi ni doznala da se gradonačelnk zadužio već u srpnju i to po najnepovoljnijoj varijanti za Grad Split.

Transparentno je sve tajio i od javnosti i od svojih projektnih partnera. Mi u listopadu glasamo o srpanjskom zaduženju?! Mislim da će i na ova pitanja gradonačelnik morati dati odgovor ili će mu Relković smisliti novi spin, ostaje nam za vidjeti u narednim danima... - napisala je Zelić Relata.

item - id = 1138154
related id = 0 -> 1146260
related id = 1 -> 1145806
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. prosinac 2021 20:17