StoryEditorOCM
Splitu elitnom kvartu

Društvo Marjan razotkrilo lokacije pet ilegalnih plastenika i prozvalo Inspekciju: Okupirali su 2000 kvadrata

Piše Split SD
4. travnja 2023. - 10:41

Društvo Marjan na svom Facebook profilu objavilo je da se iznad plaže Kašjuni nalazi pet nezakonito izgrađenih plastenika s pravomoćnim rješenjem za uklanjanje.

- Na području Sturine u PŠ Marjan, iznad plaže Kašjuni, nalazi se ni manje ni više nego pet nezakonito izgrađenih plastenika s pravomoćnim rješenjem za uklanjanje.

Plastenici se prostiru na površini od preko 2.000 kvadrata, devastiranoj obavljanjem nedopuštene djelatnosti i to na području u kojem je zabranjeno postavljanje staklenika i plastenika.

Zašto građevinska inspekcija ne postupa sukladno svojem rješenju za uklanjanje koje je nakon žalbenog postupka već više od 6 godina pravomoćno?

Jesu li kriteriji postupanja Građevinske inspekcije za sve isti? - pita se Društvo Marjan, aludirajući vjerojatno na kazne koje su inspektori poslali splitskom gradonačelniku radi radova na Vili Dalmaciji.

Puljak mora platiti još 100.000 kuna. Inspektorat mu je ispisao novu globu, a uputili su i ‘čestitku‘ Gradu

Inače, 21.12.2022. godine izabran je novi Upravni odbor Društva “Marjan”, a na čelu mu je Srđan Marinić, ujedno i gradski vijećnik iz kvote vladajućih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 13:46