StoryEditorOCM
Zagorado 15. listopada

Zbog radova se na više od mjesec dana zatvara prometnica u Sinju. Evo koji su alternativni pravci

Piše SPLIT SD
1. rujna 2024. - 22:12

Zbog izvođenja radova rekonstrukcije ceste od ponedjeljka, 2. rujna, na više od mjesec dana zatvara se ulica Put Piketa u Sinju. Radovi će se izvoditi na potezu od Hipodroma do Sportskog aerodroma "Piket", a dogradit će se nogostup i biciklistička traka.

Kao glavni alternativni pravac na ruti od Sinja do Otoka vozači će moći koristiti prometnicu D1 (Vukovarska ulica) do kružnog toka i dalje ići pravcem D219 kroz Glavice Gornje do Hana (Obrovac Sinjski), a zatim pravcem ŽC 6289 Han - Gala - Otok. 

image
Screenshot/Google Maps

Iz Županijske uprave za ceste lokalnom stanovništvu predlažu korištenje nerazvrstanih cesta Brnaze - Meljača - Troglav i Glavice Donje (Jelinčići) - Aerodrom. 

- Privremena prometna signalizacija bit će postavljena na svim gravitirajućim raskrižjima, a po potrebi će se osigurati selektivno propuštanje vozila od općeg značaja (vozila: MUP-a, MORH-a, hitne pomoći, vatrogasaca i sl.). Sudionike u prometu molimo za strpljenje i pojačani oprez, te da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i koriste obilazni pravac - poručuju iz Županijske uprave za ceste Split.

Cesta bi u promet trebala biti puštena 15. listopada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2024 10:41