StoryEditorOCM
ZagoraZA SVAKOGA PONEŠTO

Velika fešta za Dan Vrgorca, u Tinov grad dolaze TBF i ‘Splicka scena‘, nastupa i domaći bend S.A.R.M.A...

18. lipnja 2024. - 20:44
Vrhunac proslave Dana Vrgorca bit će 29. lipnja kada će se održati koncert benda TBFJoško Ponoš/Cropix

Dan Grada Vrgorca slavit će se uz bogat program od 20. lipnja do 1. srpnja s mnoštvom kulturnih i zabavnih događanja namijenjenih svim uzrastima.

Tijekom 10 dana svim posjetiteljima će biti besplatan ulaz, uključujući šahovski meč, sportske utakmice, planinarske pohode, promociju knjige, kulturne manifestacije, stand up komediju, koncertno - glazbene večeri, modnu reviju s dizajnerima, radionica izrade suvenira i dječji program.

Vrhunac proslave bit će 29. lipnja kada će se održati koncert popularnog splitskog benda TBF, poznatog po svom jedinstvenom glazbenom stilu i energičnim nastupima, a koji će nastupiti s domaćim bendom S.A.R.M.A.

Osim koncerta, na blagdan svetog Petra i Pavla održat će se tradicionalni sajam na kojem će posjetitelji moći uživati u raznolikoj ponudi domaćih proizvoda, rukotvorina i gastronomskih delicija.

image


 

Jakov Prkić/Cropix

Za najmlađe se sprema bogat program na Korzu, a u 12 sati će se rezati rođendanska torta.

Dolazak cirkusanata i akrobata pod nazivom ‘‘Svijet čarolije‘‘, planiran je 26. lipnja, a posebno zanimljiva će biti radionica izrade vrgorske Kule od gline, a u sklopu koje će djeca i odrasli izraziti svoju kreativnost i naučiti nešto novo.

Sportski entuzijasti mogu se veseliti futsal turniru 3x3, a održat će se i memorijalni turnir ‘‘Antonio Pervan‘‘ u čast voljenog sugrađanina.

Kulturni program uključuje i ‘‘Vrgorsku glazbenu večer‘‘ koja će se održati 27. lipnja kada će lokalni glazbenici predstaviti svoje talente i prirediti nezaboravan koncert. Tu je i dobrotvorna dizajnerska revija i prigodni buvljak na kojem će se prikupljati sredstava za Udrugu ‘‘Osmijeh‘‘.

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 17:20