StoryEditorOCM
Zagoraslučaj izložba

Pupovac optužio Bulja za politički nemoral: ‘Junačiti se na onom tko je slabiji od tebe... To je kukavički...‘

Piše Županija SD
17. rujna 2024. - 18:02

Zastupnici Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac, Dragana Jeckov i Anja Šimpraga održali su dnaas konferenciju zanovinare s temom: "Što mi hoćemo, a što drugi hoće s nama u hrvatskom političkom životu."

Pupovac je, između ostalog, komentirao potez sinjskog gradonačelnika Mira Bulja koji je zabranio održavanje izložbe “Susret na Tromeđi” Inije Herenčić koja se trebala održati početkom rujna u Galeriji Sikirica u Sinju, a koju je sufinanciralo Srpsko narodno vijeće, navodi N1.

image

Miro Bulj

Saša Burić/Cropix

- Mi znamo što je cilj gradonačelnika Sinja, a to je da stigmatizirajući i zabranjujući SNV-u održi sebe i svoju stranku u političkom životu i da preuzme one stranke koja je do jučer činila, a danas, budući da je u vlasti, to više ne može činiti kao što je do jučer činila. I to je politički nemoral.

image

Milorad Pupovac

Josip Bandić/Cropix

Junačiti se na onom tko je slabiji od tebe, sprječavati da ono malo Srba koji žive u Sinju može zajedno sa svojim sugrađanima, dijeliti baštinu Srba u Hrvatskoj je ne samo protuustavno i protuzakonito, nego i kukavički. Ponovit ću, kukavički - poručio je Pupovac za N1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 18:05