StoryEditorOCM
Zagora‘trn u oku‘

Bulj poručuje da ga ništa neće zaustaviti: ‘Sinj im je meta jer smo postali najpoželjniji grad za život u Hrvatskoj‘

Piše Županija SD
7. rujna 2024. - 11:12
‘Znam ja dobro zašto im je Sinj meta, zato što smo dok Hrvatska izumire zbog najnižih poreza, besplatnog vrtića i snažnih demografskih mjera najpoželjniji grad u Hrvatskoj za život‘, poručuje BuljSaša Burić/Cropix

Sinjski gradonačelnik, mostovac Miro Bulj tvrdi da je Sinj za njegova mandata postao najpoželjniji grad za život u Hrvatskoj. Zbog toga je, dodaje, Sinj postao trn u oku vladajućima.

Raste otpor zbog Bulja: ‘Ne budimo nazadna rupa kao srpski gradovi kojima vlada Vučić‘, ‘Bacio vam kost, a vi glođete‘

Dr. Danica Ramljak žestoko oplela po Bulju: Da, nasjela sam na njegova obećanja da će raditi pošteno. Ali on je...

"Evo piše Nacional kako neslužbeno doznaju da DORH pokreće izvide jer sam zabranio da gradska ustanova kojom upravlja Grad Sinj zajedno sa Srpskim narodnim vijećem zajednički realizira određeni projekt", počinje Bulj novu objavu. 

"Baš me zanima što je tu protuzakonito, jedva čekam istražitelje u gradskoj upravi Grada Sinja. Ionako vise stalno po nalogu i na temelju prijava HDZ-a. Još kada sam odbio uvesti covid potvrde i nisam pristajao na sulude covid mjere, natovarili su mi tisuće inspekcija i izrekli milijunske kazne", dodaje.

Bulj otresito o zabranjenoj izložbi‘: ‘Licemjeri, stalo vam je do Pupovčeve izložbe? Borite se za Thompsona u Areni!‘

"Ali ništa me neće zaustaviti da Sinj bude grad po mjeri čovjeka, grad koji poštuje slobode, grad koji čuva vrijednosti koje su važne svakom Hrvatu. 

Znam ja dobro zašto im je Sinj meta, zato što smo dok Hrvatska izumire zbog najnižih poreza, besplatnog vrtića i snažnih demografskih mjera najpoželjniji grad u Hrvatskoj za život. Zato što Sinj po prvi put ima pozitivan prirodni prirast i najveći rast broja obrtnika u Dalmaciji", smatra Bulj.

"Srušene su sve njihove laži o Bulju i Mostu kao populistima! Srušene su jer se dokazalo da znamo bolje od Plenkovićeve korumpirane klike, znamo bolje upravljati, znamo slušati narode, jedino što me znamo kao oni to je krasti i gaziti Hrvatske svetinje", dodaje.

"A DORH nek se bavi sa mnom i izložbom, pa neće se valjda baviti procesuiranjem ratnih zločina ili tajkunima koji su se bogatili dok je moja generacija stvarala Hrvatsku. 

Čujem da su odbacili i prijave protiv Plenkovićevih mladunaca Milića, Katičića i ostalih iako postoje poruke koje dokazuju kako su namještali poslove. 

Ipak je izložba u moru kriminala vladajućih prioritet kao i oni koji su rekli ne "srpskom svetu" kojeg Plenković preko SNV-a i Novosti financira", zaključuje Bulj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 11:25