StoryEditorOCM
Splitmole grad za pomoć

Stanovnici splitskog kvarta unaprijed očajavaju: ‘Ide kraj kolovoza, završavaju godišnji odmori... Znamo što to znači‘

Piše Split SD
13. kolovoza 2024. - 21:31

Iz Građanske inicijative Naprid Plokite naprid Siromašna oglasili su se oko problema parkiranja u svom kvartu koji će se, navode, uskoro pojaviti završetkom godišnjih odmora i početkom školske godine

- Bliži se kraj kolovoza, završetak godišnjih odmora i početak školske godine. To za nas građane Plokita znači povratak grozničavog traženja slobodnog parkirnog mjesta u kvartu, već u ranim poslijepodnevnim satima.

image
Duje Klarić/Cropix

Da bi nam se barem malo ublažila ta noćna mora, a kako je izvjesno da garažu nećemo vidjeti još godinama, tražimo od Grada Splita omogućavanje parkiranja u desnom traku Bušićeve, Vukovarske, Dubrovačke i Velebitske ulice, ulica koje omeđuju naš kvart.

image

Velebitska ulica

Ante Čizmić/Cropix

To se obično radilo i radi se u kvartovima u kojima se grade garaže. Za nas, građane Siromašne Četvrti, to ne predstavlja problem, jer imamo dovoljno mašte, pa možemo barem maštati o garaži, kad je već nikako ne možemo dobiti, ne kao drugi kvartovi, u vidu nadogradnje postojećih ili gradnje novih garaža - poručiju iz Građanske inicijative Naprid Plokite naprid Siromašna.

image

Križanje Vukovarske i Dubrovačke ulice

Božidar Vukičević/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 19:42