StoryEditorOCM
SplitEVO PRILIKE

Splitska bolnica raspisala veliki natječaj za posao: traže 162 zaposlenika, rok za prijavu je osam dana

Piše Ana Pivčević
16. studenog 2023. - 11:41

KBC Split raspisao je natječaj za posao i traže ukupno 162 zaposlenika. U radni odnos na neodređeno vrijeme traže 53 zaposlenika, na određeno njih 108 te jednog radi provedbe projekata.

Na neodređeno vrijeme traže doktora medicine, specijalistu ortodoncije za potrebe Zavoda za maksilofacijalnu kirurgiju u nepunom radnom vremenu u trajanju od pet sati dnevno. 

Traže i dva diplomirana inženjera molekularne biologije za potrebe Klinike za dječje bolesti. Potreban im je i jedan viši radni terapeut za potrebe Klinike za psihijatriju, dvije više primalje, jedan inženjer medicinsko laboratorijske dijagnostike za potrebe Zavoda za transfuzijsku medicinu i jedan magistar farmacije za potrebe Bolničke ljekarne. 

KBC Split traži i 12 viših medicinskih sestara/tehničara, 17 medicinskih sestara/tehničara, dva laboratorijska tehničara za potrebe Zavoda za transfuzijsku medicinu te jednog administrativnog referenta - kontrolora za potrebe Kliničkog zavoda za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju. 

image



 

Saša Burić/Cropix

Također traže i jednog zaposlenika na mjestu likvidatora kontrolora za potrebe Službe za ekonomsko-financijske poslove te 12 pomoćnih radnika/radnika. 

U radni odnos na određeno vrijeme odnosno kao zamjena za privremeno odsutne radnika, splitska bolnica traži 40 viših medicinski sestara/tehničara, 39 medicinskih sestara/tehničara, jednog višeg stručnog savjetnika - diplomiranog socijalnog radnika za potrebe Klinike za psihijatriju, jednog višeg stručnog savjetnika - financijskog kontrolora za potrebe Službe za ekonomsko-financijske poslove te jednog administrativnog referenta - kontrolora za potrebe Klinike za unutarnje bolesti.

Također, traže i jednog administrativnog referenta - kontrolora za potrebe Klinike za kirurgiju, jednog administrativnog referenta - kontrolora za potrebe Zavoda za kardiokirurgiju, jednog likvidatora kontrolora za potrebe Službe za ekonomsko-financijske poslove, 12 pomoćnih radnica/radnika te jednu pomoćnu radnicu/radnika praonice za potrebe Službe za tehničke poslove. 

U radni odnos na određeno vrijeme u trajanju jedne godine, splitski KBC traži 10 viših primalja za potrebe Klinike za ženske bolesti i porode.

U radni odnos na određeno vrijeme, 90 sati godišnje, radi provedbe projekata traže jednog poslijedoktoranda, istraživača na projektu. 

Sve informacije i detalje natječaja za posao možete pronaći na linku. Rok za podnošenje molbe je osam dana od dana objave Natječaja. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. lipanj 2024 07:58