StoryEditorOCM
Splitveć dobili dozvolu

Split dobiva novi McDonalds. Znamo i točnu lokaciju, mnogima će prikratit vrijeme u koloni na najprometnijoj cesti

Piše ANA PIVČEVIĆ
30. prosinca 2023. - 13:34

Splitom se brzinom svjetlosti proširila vijest da će se na Sirobuji u blizini benzinske crpke u smjeru Omiša otvoriti novi McDonald‘s te da će imati i McDrive liniju. Kako se priča po gradu, novi McDonald‘s trebao bi osvanuti uz brzu cestu u smjeru Omiša između benzinske crpke i Konzuma na Sirobuji. Oduševila je ta vijest naše sugrađane, a mi smo poslali upit McDonald‘su kako bismo provjerili koliko u ovome ima istine.

- Zasad možemo izvijestiti kako planiramo proširenje našeg poslovanja na području Splita, no trenutno nismo u mogućnosti komentirati ili potvrditi specifične informacije o budućim lokacijama.

Važno nam je pravovremeno informirati javnost o našim planovima, stoga vas molimo da pratite naše službene kanale za najnovije vijesti o otvaranjima – odgovorili su nam iz McDonald‘sa.

image
Antonio Balic/Cropix

Dakle, tajnoviti su, ali Geoportal ne laže: tvrtka Globalna hrana, odnisno nositelj franšize McDonald‘s za područje Hrvatske, dobila je građevinsku dozvolu za novu zgradu u Ulici kralja Stjepana Držislava na Sirobuji.

Podsjetimo, franšiza poznatog restorana brze hrane prvi put se u Splitu pojavila u Marmontovoj ulici. Bila je to popularna lokacija, a slobodna stolica se uvijek tražila.

Nakon zatvaranja poslovnice u Marmontovoj, otvoren je McDonald‘s u trgovačkog centru Joker. McDonald‘s je nastavio širiti svoje poslovanje u Splitu, pa je otvoren u Poljičkoj te u trgovačkim centrima City Centar One i Mall of Split.

Sigurni smo da će i nova lokacija biti potpuni hit.

image
Zvonimir Barisin/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 21:50