StoryEditorOCM
Splitpovlaštena ekipa

Splićanka u čudu tko koristi mjesta na splitskom parkingu: ‘Kako su mogli ovo dozvolit, a imaju svoja dva pod rampom?!‘

Piše Split SD
20. listopada 2024. - 11:11

Nakon što smo objavili članak o velikim problemima koje s parkingom imaju stanari Plokita, na mail nam se javila stanovnica kotara Bol koja nam je ukazala na trenutnu situaciju na parkiralištu koje se nalazi na dnu Mažuranićevog šetališta, iza zgrade Pravnog fakulteta.

- Ponukani člankom o neredu s parkirnim mjestima u kotaru Plokite, spustite se malo niže, u Gradski kotar Bol neka gospoda iz Grada odgovore kako su mogli na Mažuranićevom šetalištu iza Pravnog fakulteta dozvoliti četiri parking mjesta za svakojake djelatnike Splitsko-dalmatinske županije, pored svoja dva rampom zaštićena parkinga?

image
Snimila čitateljica

Služe se s  ovo malo parkirnih mjesta što je ostalo, kupe pretplatu za drugu zonu, a mi stanari uredno plaćamo parking,na kojima stoji stanarska pretplata. U vrijeme dok je parking održavao "Promet", bilo je reda, ipak se gledalo na stanare, a sada -nemamo gdje. Totalni nered vlada otkad je u svoju nadležnost parking uzeo Split parking! - žali se naša čitateljica.

- Dogradonačelnik govori da je parking za parkiranje, a nogostup za pješaka.. Kako se onda može parkirati uz cestum, a nogostup je toliki da ne može proći ni žena s kolicima ili invalidi. Nema mjesta ni za jednog čovjeka da prođe, ako u međuvremenu ne zapne u koju rupu...

image
Snimila čitateljica

Di su prometni redari, kad su već tako revni, da na parkingu naprave reda, jer iz nekog razloga ga zaobilaze u širokom luku a imali bi posla preko glave? - pita se i dodaje - "na daj Bože potrebe za hitnom ili vatrogascima".

- Živjela gradska uprava sa svojim projektima i gradskim uhljebima! - podvukla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. listopad 2024 11:13