StoryEditorOCM
Splitda ti se život zgadi

Poljaku je 20 centi za splitski javni WC bilo skupo, a onda je učinio nešto najodvratnije: Jesmo li pali na dno dna...?

Piše M. U.
6. lipnja 2024. - 20:10

Ponašanje i divljaštvo nekih turista stara je priča, ali uspjeli su ponovo (neugodno) iznenaditi. U svom TikTok videu Josip Piteša prepričao je nevjerojatan prizor s kojim se susreo u centru grada.

- Morao sam s vama ovo podijeliti. Trenutno sam u gradu, moram rješavati neke privatne i poslovne obaveze. Prolazio sam pored kraj javnih WC-ova koji se nalaze točno ispod "Douglasa" blizu HNK. Stranac, mislim da je Poljak, pitao je koja je cijena javnog WC-a. Žena mu je kazala 20 centi i objasnila da je cijena ista tijekom cijele godine i za domaće i za strance - započinje u svom videu.

image
Jakov Prkić/Ilustracija/Cropix

Ono što je uslijedilo je katastrofa, ne postoji druga riječ kojom se ovo ponašanje može opisati. 

- Zamislite bezobrazluka, on je rekao "too much". Lik za ne povjerovat, otišao je iza ugla ulice, skinuo hlače i obavio veliku nuždu na javnoj površini.

image
TikTok/Screenshot

Pozvao sam komunalne redare, objasnio im situaciju, vjerojatno u blizini postoje i nadzorne kamere. Komunalci su mi kazali da su toliko bukirani da ne mogu izaći na teren. Jesmo li toliko pali na dno dna društva da nam ove nenormalne stvari postaju normalne i što bismo mi učinili da se prodamo za par noćenja u Dalmaciji? - pita se Josip. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. lipanj 2024 12:59