StoryEditorOCM
Splitjavio se stanar...

Pogledajte koliko je cestarovaca došlo zakrpati šahtu u Splitu zbog koje smo ih prozvali. Iz Grada stiglo objašnjenje...

Piše Split SD
27. rujna 2024. - 16:28

Nije ih dugo trebalo čekati. Nakon što smo jučer objavili tekst u kojem smo prozvali tvrtku "Cestar", gradskog koncesionara za održavanje kolnika da još od lipnja nisu završili posao u ulici Put Plokita, evo nam danas pune ulice njihovih radnika! Došla ih je cijela četa, i ne samo njih, stigao je i bagerić.... 

image
Screenshot video/Čitatelj

Nazvali smo nadležne u gradskoj komunali kako bismo doznali razloge kašnjenja. Razlog, kažu, nije u njihovoj aljkavosti, dapače, već u jednom naknadnom problemu koji se pojavio stanarima kuće u spomenutoj ulici.

Alo, cestarovci, spominju vas na splitskom Bolu. Nešto ste zaboravili na Putu Plokita. I tako već dva-tri mjeseca

- Javio se jedan građanin koji tu živi s primjedbom da mu voda iz ulice ulazi u garažu nakon što je ulica sanirana krajem lipnja. Djelatnici "Cestara" su izašli na teren te napravili novu šahtu i jednu izbočinu (bogen) kako bi spriječili prodor vode. Danas su došli završno asfalitrati dio oko šahte - doznali smo u Banovini uz napomenu kako je ekipa asfaltera koju vidimo na fotografijama danas obišla još 11 lokacija u gradu i pokrpala sve što su imali u planu.

image
Screenshot video/Čitatelj

Podsjetimo, početkom lipnja "Cestar" je po narudžbi Grada Splita, počeo obnavljati asfalt na dijelu Puta Plokita u kotaru Bol, i to na potezu od Ulice slobode do Dubrovačke. Radovi su se otegli, ali koncem lipnja sve je ipak bilo gotovo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2024 16:32