StoryEditorOCM
Splitsvi imaju opekline

Dr. Krnić o stanju ozlijeđenih na benzinskoj postaji: ‘Najteže je stradao mlađi muškarac, radimo sve u našoj moći...‘

Piše S. Ša.
4. rujna 2024. - 11:04

Pročelnik Objedinjenog hitnog bolničkog prijama KBC-a Split, dr. Josip Krnić na konferenciji za medije otkrio je stanje ozlijeđenih osoba u nesreći koja se dogodila jučer na benzinskoj pumpi na autocesti A1 odmoriše Mosor Jug.

Vozač BMW-a se na benzinskoj zabio u agregat i izgorio u autu: ozlijeđeni muškarac na respiratoru, drugih dvoje stabilno

Novi detalji tragedije na Dalmatini: ‘O životno ugroženom čovjeku znamo tek da je Hrvat, poginuli je iz švedskog BMW-a‘

image

Dr. Josip Krnić

Paun Paunović/Cropix

- Kroz popodne smo zaprimili tri osobe preko OHBP-a koje su došle iz spomenute nesreće. Najteže je stradala muška osoba, hrvatski državljanin mlađe životne dobi, koja se nalazi se u životnoj opasnosti i podvrgnuta je mjerama intenzivnog liječenja. Radimo sve u našoj moći i nadamo se da ćemo u idućih 48 do 72 sata moći dati više informacija o samom tijeku liječenja.

Druga osoba je, također, hrvatski državljanin koji ima otprilike 40-ak godina. Zaprimljen je s teškim ozljedama, a u ovom trenutku se nalazi izvan životne opasnosti, te je hospitaliziran na Klinici za kirurgiju. Treća osoba, francuska državljanka, koja je primljena s lakšim tjelesnim ozljedama nakon kraće obrade puštena je na kućnu njegu. Kod svih troje ozlijeđenih radi se o opeklinskim ozljedama koje variraju ovisno o postotku zahvaćenosti površine - kazao je dr. Krnić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 10:51