StoryEditorOCM
Obalai romantika košta

Ove dubrovačke lokacije idealne su za glamurozna vjenčanja, a luksuz težak 106.000 € dosad si je priuštio samo jedan par

Piše Silvia Rudinović
1. lipnja 2024. - 07:12
Vjenčanje stoljeća, tako se pisalo za milijunašicu Fabiolu Beracasa i Jasona Beckmana koji su u Dubrovniku izrekli sudbonosno ‘da‘Tonći Plazibat/Cropix
image

Benediktinski samostan na Lokrumu

Božo Radić
Crkva svetog Ignacija u Dubrovniku, izvana dojmljiva barokna građevina, s veličanstvenim freskama Gaetana Garcije u unutrašnjosti, posljednjih je godina čest odabir parova za crkveno vjenčanje.

Kad se jednom otkrila sva ljepota ove lokacije, fotografima izuzetno zahvalne kulise za atraktivne snimke koje će mladencima, obitelji i prijateljima ostati kao uspomena, ili biti objavljene na društvenim mrežama i na portalima, samo se nižu poznati koji baš tamo žele izreći sudbonosno ‘da‘. Među njima su Nicole Artukovich, Amerikanka konavoskih korijena po majčinoj liniji, i Liam, sin megapopularnog rock i pop pjevača Roda Stewarta.

Crkva ne Jezuitima odabir je mladenaca i stoga što nije na Stradunu. S Poljane Ruđera BoškovIća prostire se prekrasan pogled na Grad i, koliko god nekim uzvanicima teško padao uspon, snimci s jezuitskih skalina, koje je gradio Pietro Passalacque po uzoru na stubište Piazza di Spagna u Rimu, su spektakularni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2024 14:31