StoryEditorOCM
ObalaEKSPLOZIJA U EURIMA

Dalmacija je ove predsezone preskupa, a tek ostatak Jadrana: ćevapi od 12 eura su bomba, ali cijena pizze je totalni šok

Piše Barbara Ban/JL
26. travnja 2023. - 11:17

Trend rasta cijena u restoranima diljem naše obale ne jenjavaju. Još lani su mnogi domaći ljubitelji fine klope počeli zaobilaziti Istru jer im je jednostavno postala preskupa, a ove godine te su cijene dodatno porasle, a još glavna sezona kada će cijene opet eksplodirat, nije ni počela, donosi Jutarnji list

Primijetili smo to u jednom od najskupljih istarskih gradova i hrvatskoj perjanici turizma Rovinju. A pravu polemiku oko cijena u Rovinju izazvao je prije desetak dana i pjevač Luka Nižetić koji se pohvalio svojim postom na Intagramu kako je u gradu lijepo, no jedina mu je zamjerka bila kuglica kajmaka od 9 eura u jednom restoranu.

Objava je izazvala niz reakcija, od onih da su cijene na tada aktualnom "Food Festivalu", gdje se skuplja gastronomska elita, uvijek iznimno viso...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. studeni 2024 10:02