StoryEditorOCM
ObalaU CENTRU PAŽNJE

Bračni par Puljak širi ‘biznis‘ na dosad neuobičajenu lokaciju, evo koga su sve odabrali za suradnike na važnom projektu

Piše Sandra Barčot
8. lipnja 2024. - 16:09
Bračni par Puljak, splitski gradonačelnik Ivica i supruga mu Marijana, saborska zastupnica u drugom mandatu, nastavljaju s konsolidiranjem svojih stranačkih redovaTom Dubravec/Cropix

Bračni par Puljak, splitski gradonačelnik Ivica i supruga mu Marijana, saborska zastupnica u drugom mandatu, nastavljaju s konsolidiranjem svojih stranačkih redova.

Stranka Centar održala je izbore za predstavnike gradskog ogranka u Zadru. Novi predsjednik Centra u tom gradu je mnogima poznato političko lice, a to je Davor Čerkuč, potpredsjednik Skupštine Zadarske županije.

Za tajnika stranke koja je osnovana u Splitu, a sada uspješno djeluje i na području sjeverne Dalmacije, izabran je Marin Jurlina.

Što se tiče članova Predsjedništva stranačkog ogranka u Zadru, odabrana je dama koja također politički djeluje u regionalnom parlamentu, a to je Višnja Pećarić, županijska vijećnica.

U Predsjedništvu je i Zdenko Jukić, koji je prethodno obavljao dužnost čelnika Centra u tom gradu.

- Ovaj kvartet su novi-stari čelnici ogranka stranke Centar u Zadru - navodi nam Ana Lučin, glasnogovornica ove političke opcije.

image

Davor Čerkuč je novi čelnik zadarskog Centra

Luka Gerlanc/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2024 16:10