StoryEditorOCM
Obalazanimljiva priča

Amerikanka hrvatskih korijena odlučila se udati u Trogiru i dovodi četu mladih Amera. Unajmili su cijeli luksuzni hotel

Piše ŽUPANIJA SD
19. rujna 2024. - 22:11

Prije koji dan javio nam se gospodin Mladen Lasić, Hrvat koji već 30 godina živi u Sjedinjenim Američkim Državama. Povod njegovog javljanja bilo je vjenčanje njegove kćerke Ele, koja je odrasla u Americi, a u bračne vode uploviti je odlučila baš u Hrvatskoj, odnosno u Trogiru!

Mladen nam kaže da zna da to nije posebna vijest, jer se brojni Hrvati i Hrvatice vraćaju vjenčati u Hrvatsku. No, kaže da je interesantno što su sa sobom doveli stotinjak mladih Amerikanaca, od kojih su mnogi prvi put u Hrvatskoj.

- Ono što je možda interesantno vašim čitateljima i može služiti za primjer je sa sobom da dovode stotinjak mladih Amerikanaca, od kojih su mnogi po prvi puta u Hrvatskoj. Unajmili su cijeli hotel i troše novac u lokalnim biznisima - hotel, restorani, brod, sve usluge oko vjenčanja... - priča nam Mladen.

Svi oni su mladi, školovani poslovni ljudi koji će sigurno promovirati Hrvatsku i hrvatsku kulturu. 

Ela će se za svog budućeg supruga Evana Patricka Sheu udati u hotelu "Brown Beach" pa ako ste kojim slučajem u Trogiru i okolici nabasali na velik broj mladih Amerikanaca, znate što je razlog!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 22:13